Handelsbetingelser og vilkår

Disse handelsbetingelser omfatter produkter og tjenester udbudt af:

Imperalism
CVR nr. 33390203
C/O Imperia Kommunikation
Bülowsvej 6, 1 1870 Frederiksberg C
imperialism@imperia.dk

 

Online og fysiske produkter:

 

Betaling:

Produkter og billetter kan kun bestilles fra https://imperalism.dk via online betaling. Alle priser er i danske kroner, og er inkl. dansk moms.

Vi trækker pengene, når varen sendes fra lager.

 

Følgende muligheder for betaling:

Dankort, VISA/Dankort, Mastercard, American Express og Paypal

 

Levering:

Det er vigtigt, at din e-mail adresse er indtastet korrekt, da vi sender din kvittering til din e-mail adresse. Hvis du selv har tastet en forkert adresse, vil en eventuel ny porto blive faktureret.

Har du købt et online produkt vil du få et link tilsendt til download. Dette link virker tre gange, hvorfor vi anbefaler, at du downloader dit produkt til din computer.

Købte fysiske produkter, f.eks. t-shirt, leveres med Dao indenfor 1-10 hverdage, fra din bestilling er modtaget med mindre andet er angivet. Hvis vi har længere forsendelse end normalt på grund af ferie, vil det stå på sitet.

 

Sikkerhed:

Vi benytter en sikker SSL krypteret betalingsløsning for at sikre, at ordrer og personlige data kun kan læses af computere og medarbejdere hos Imperalism.

Betalingskortoplysningerne kan ikke læses af medarbejdere.

Betaling med betalingskort er altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik der benytter SSL.

Fortrydelsesret:

Du har generelt 14 dages fortrydelsesret efter modtagelse af din forsendelse af fysiske produkter. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Returnerede varer skal således være i en salgbar stand, og en eventuel forsegling må ikke være brudt.

Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Produkter skal sendes til:

Imperialism
C/O Imperia Kommunikation
Bülowsvej 6, 1
1870 Frederiksberg C

Når du fortryder et køb hvor du har betalt online, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Porto refunderes ikke. Dette gøres ved en overførsel til din bankkonto, når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Bemærk, at du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet fordi du reelt har taget varen i brug, eller fordi den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.

Der er ikke fortrydelsesret på digitale produkter, medmindre andet er angivet.

 

Reklamation:

Skulle du have modtaget en beskadiget t-shirt eller andet, sendes denne venligst tilbage til nedenstående adresse, hvorefter nyt eksemplar vil blive fremsendt:

Imperialism
C/O Imperia Kommunikation
Bülowsvej 6, 1
1870 Frederiksberg C

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav eller lignende. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Husk at varen altid skal sendes tilbage I forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Alle rettigheder til fysiske produkter, events samt digitale produkter tilhører Imperalism og evt. samarbejdspartnere. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Alle priser er i danske kroner og ekskl. moms medmindre andet er angivet.

Købeloven giver reklamationsret i 24 måneder. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Klager

Kontakt os igennem imperialism@imperia.dk hvis du har nogle klager. Hvis du bor i EU er der også mulighed for at fremsende din klage til ODR.

 

Accept af handelsbetingelser og vilkår

Ved at anvende viden og indhold fra Imperialism eller ved at indgå nogen form for samarbejde accepteres ovenstående vilkår uden forbehold.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres i vores databaser og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Imperialism videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Imperalism har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til imperialism@imperia.dk